sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

lempinallesi tahtoisin kukistaa

Nyt sitten sitä postausta! Lähdin tosiaan keskiviikkona Tampereelle siskolla käymään, ja otulin kotiin sunnuntai iltana eli tänään, niin siltä ajalta en tiedä juurikaan mitään.

MAANANTAI:
Suunniteltiin Tanjan kans, että osallistuttaisiin Snoopylla ratsastuskisoihin, joten treenattiin niihin. Sitä ennen irtohypytettiin, ja hyppäs korkeimmillaan about metrin. Ratsastaessa Tanja väänsi Snoopylla koulua, otti vähän pohkeenväistöjä jne. Hienosti poni väisti ne muutamat kerrat mitä mentiin. Tanja meni myös kerran c-merkin kouluohjelman, ja muuten Snoopy meni todella nätisti, mutta kulmissa vähän oikasi. Sillä välin ku Tanja ratsasti, väsäsin jotain esteitä, ei ollut kovin korkeita.  Hyppääminen jäiki sitten mun hommaks, ja Snoopy hyppäs aivan älyttömän hyvin! Ei kieltänyt kertaakaan, ja pysy hallussakin tositosi kivasti! Meni esteille ihan innoissaan ♥ tästä ponista mä tykkään, en niinkään siitä toisesta aivonpuoliskosta joka on hirviö... :D Välillä meinas vähään kuumua, mutta ei kuitenkaan sillä tavoin, et ois pitäny ihan kunnolla jarruttaa. Ja, hyppääminenhän kuitenkin loppu kesken siksi, että kun olin menossa esteelle, niin jalustinhihna napsahtaa poikki. noh, onneks oli hyvä päivä eikä säikähtänyt. Käveltiin sitten lopuks aika kauan, ja vielä tallissa linimenttiä jalkoihin. Tallissa oli sinistä linimenttiä, niin jaloista tosiaan huomas että niihin oli jotain laitettu... :D ostin siis Tampereelta valkosta linimenttiä, että ei jää jalat sinertäviks.

TIISTAI:
Saako itkeä ja kiljua? Hirviö pääsi tiistaina taas esiin, aargh. Koulua meni tosi nätisti, taipu, meni pohkeenväistöt molempiin suuntiin tosi nätisti ymym, ei oikonut kulmissa jne. Mutta kun päästiin hyppäämään, niin oli piru irti. Meni ihan kivasti kaks ekaa estettä, mutta sitten ei ollut tietoakaan sanasta jarrut. Kyllähän se esteiden yli pääsi, mutta sai kyllä jännittää siellä selässä että kieltääkö, kun en yhtään päässyt vaikuttamaan lähestymiseen, kun poni vaan meni ja meni. Noh, kävin vääntämässä laitumella kiitolaukkaa jonkin aikaa, ja lopetettiin sitten pitkien käyntien jälkeen.








ja jalustin lentää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti