torstai 21. kesäkuuta 2012

tervetuloa rakas !

Kahden maissa päivällä pyöräillään kaverin kanssa tallille. Piti laittaa vielä Snoopylle karsina valmiiksi. Se homma ei tosiaan puolta tuntia kauempaa vienyt, joten alko sitten armoton odotus. Ooteltiin reilut kaks tuntia tallilla, että Linda haetaan uuteen talliin hetkeks aikaa. Siinä, että sitä vietiin kesti oma aikansa, ja sitten vielä piti odottaa että Petsari saatiin samaan talliin. Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä kuskattiin Snoopy meille ♥

Järjesteltiin siinä puolisen tuntia tavaroita paikoilleen. Snoopy tosiaan sai mukaansa koulu- ja yleissatulan, suitset, nivel-, kolmipala- ja olympiakuolaimet, pinteleitä, kylmäpusseja, ruokasäkin, fleece ja sellasen "ruutuloimen", kaks sadeloimea, suojat ym.

Alettiin siinä sitten Tanjan kans harjailla snoopya, ja sovitettiin sen uutta loimea, että oli varmasti sopiva, ja niinhän se oli. Aateltiin sitte että voitais käydä vähän ratsastamassa. Varusteltiin siinä sitte aikamme, ja mentiin vähän kentälle pyörimään. Muutama kierros mentiin pitkillä ohjilla käyntiä, sitte vähän ravia ja laukkaa. Se oli ihan riittämiin tältä päivältä.

Huomenna mennään kaheksaks tallille, että laitetaan sitte Sussun kans hevoset yhessä pihalle, ku ei yhtään tiedä miten Snoopy reagoi.

niin tosiaan, en oo vielä kertonut edes mistä höpisen!
Snoopy tuli meille ylläpitoon kesäksi, en vielä oo varma kuinka pitkäks aikaa,
mutta jonnekkin elokuun lopulle vähintään.
Snoopy on mun, ja mun kaverin Tanjan yhteinen.
ennen Snoopya, meidän oli tarkotus ottaa raviponi, mutta se meni sitte vähä puihin.
Mutta kuitenkin ku päädyttiin siihen tulokseen, että otetaan Snoopy, niin ei tiedetty siitä mitään.
Tai no, tiedettiin että se on luultavasti new forest, vaalea väriltään, ja maastossa säikky, kentällä toimiva.  Vasta tänään saatiin siitä lisätietoja. Mutta molemmat jo niin rakastuneita tuohon ötökkään!

muokkaan ulkoasun hienommaksi kunhan saan lisää materiaalia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti